Bantu Mangsa Covid 19 (Avengers Batch Ke 6)

Bantu Mangsa Covid 19 (Avengers Batch Ke 6)

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG

Dah lama kita tak buka pendaftaran Avengers ni. Ramai sangat nak mohon masuk, lebih dari 2,000 orang setakat ni. Tapi setiap kali kemasukan biasanya kita buka hanya kepada 700 orang ke 1,000 orang sahaja. Ini bermakna, tempat memang tak banyak.

Apatah lagi, kali ini pendaftaran kita buka hanya selama 3 jam sahaja. Dari jam 9 sehingga jam 12 tengahari ni. Ikut rekod2 yang lepas, 30 minit aje dah sold out biasanya.

Sebab tu , ramai sangat yang tak dapat join sebelum2 ni dok minta minta, bila nak buka semula pendaftaran.

Berita baik, peluang tu dibuka sekarang. Ini dah batch keenam tau

Batch 1 – Bantu staff utusan yang diberhentikan kerja

Batch 2 – Bantu bina masjid di  filipina

Batch 3 – Bantu bina reban ayam (chicken for arakan)

Batch 4 – Bantu bina wakaf telaga di Myanmar

Batch 5 – Bantu beli tahah surau di dengkil dan tahfiz di Kedah

Batch 6 – Sekarang, bantu asnaf yang terjejas akibat covid-19

Waah. Dah ramai Avengers dalam tu. Masya Allah.

Bonus yang join sekarang ni, kita dah dapat persetujan mentor Saham no 1 Malaysia, Haji Mohd Asri untuk berkongsi tentang pelaburan dan macamana nak buat duit dan jadi jutawan dalam era kejatuhan ekonomi ni. Ni kita akan infom bila Tarikh sesuai utk kelas ekslusif ni.

Rupanya, menurut haji Asri, sangat ramai billionaire lahir dalam keadaan gini. Bukan jutawan lagi, billionaire terus. Tu dia. Mesti ramai nak tahu caranya macamana kan? So, inilah peluangnya. Masuk cepat cepat dalam Avengers.

Apatah lagi, dalam group dah banyak sangat live dan video yang saya hasilkan yang kalau ikutkan dah bernilai Ratusan RIbu bahkan Jutaan ringgit nilainya. Sedangkan , syarat kemasukannya sangatlah rendah.

Anda hanya perlu buat sedekah kepada asnaf yang terjejas akibat covid-19 ni melalui program bantuankecemasan ini. Masya Allah ,untung berganda tu.

Duit ini kita nak bantu asnaf dan mereka yang terjejas akibat covid-19 ni. Kesian kat ramai orang yang terputus belanja akibat perintah kawalan pergerakan ni. Insya Allah, sumbangan anda dapat ringankan sedikit beban mereka.

Ni namanya rezeki berganda, ahlah dapat pahala sedekah, dapat pula masuk dalam group ekslusif Secret Group Avengers ni. Dapat belajar ilmu mahal2 yang insya Allah dapat ubah hidup kita semua lepas ni.

The best part, duit sedekah anda tu 100% masuk ke akaun bantuan. Saya tak ambil sesen pun. Anda bank in terus ke akaun NGO Serantau Muslim. Waah. Best sangat.

Ya, saya memang niat betul2 nak memberi manfaat kepada anda. Tinggal lagi, anda yang kena rebut peluang tu.

Jadi , daftar sekarang . 

Dan , satu lagi bonus, kita buka khas mereka yang nak join tapi tak mampu, sedekah serendah RM 20, namun ini terbatas kepada 20 orang terawal sahaja ya . Selain dari itu, boleh sedekah ikut amoun biasa iaitu RM 100. Harapnya yang betul2 tak mampu sahaja daftar ikut link ini ya.

Ingat, pendaftaran dibuka untuk tiga jam sahaja.

Ok. Jumpa anda dalam avengers. Live khas dalam Avengers jam 3 petang ni ya. Stay tune.

Ustaz Hakim Avengers.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
AVENGER SUPPORT COVID19 (RM100) HABIS STOK
(KHAS UNTUK YANG TAK MAMPU) AVENGER SUPPORT COVID19 (RM20) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Ini khusus yang sudah menjadi ahli Avengers, anda buat sedekah dan mahu berikan slot masuk group avengers ini kepada orang lain.

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel admin@serantaumuslim.org.my di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaPERTUBUHAN KEBAJIKAN SERANTAU MUSLIM
No. Akaun564100421083
Buka Maybank2u